Stiri Brasov, Timp liber

Prima ediţie Braşov Heroes a adunat la start 320 de alergători şi 45.000 de lei

Brasov Heroes Foto Dan Strauti
Foto Dan Străuţi

45.000 de lei este suma pe care au strâns-o „eroii Braşovului” la prima ediţie a cursei cu obstacole „Braşov Heroes”, care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru susţinerea a 13 cauza nobile. Evenimentul, care a avut loc în zona Lacului Noua, a reunit 320 de alergători şi peste 250 de spectatori care au venit să-şi susţină favoriţii. Nu mai putin de 12 echipe (formate din 50 de alergători), 40 de familii (compuse din 100 de alergători), 170 de alergători individuali, vedete şi sportivi profesionişti au alergat în cursa cu obstacole Braşov Heroes.

Valoarea sumei strânsă din taxa de participare s-a ridicat la 13.000 lei, iar 26.000 lei au provenit din sponsorizările primite de la cele 10 companii partenere. Suma de 12.000 de lei provenită din donaţii a fost strânsă de la peste 150 de donatori individuali, susţinători ai alergătorilor şi implicit ai cauzelor, Robert Cadar fiind alergătorul care a reuşit să mobilizeze cea mai mare sumă, 1.500 lei, de la susţinătorii săi pentru cauza Fundaţiei Rafael Codlea, pentru care acesta a alergat. În schimb, cea mai mare donaţie individuală înregistrată pe platforma „Braşov Heroes” a fost de 500 lei, către o cauză educaţională a Fundaţiei Jules Verne care încurajează copiii să se joace în aer liber şi să limiteze timpul petrecut în faţa dispozitivelor electronice. Brasov Heroes Foto Dan Strauti (1)

Evenimentul „Braşov Heroes” a fost primul din seria evenimentelor făcute de grupul de iniţiativă al Fundaţiei Comunitare Braşov şi a fost organizat în parteneriat cu Primăria Braşov şi Carpathian MTB Trails Braşov.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*