Stiri Brasov, Timp liber

„Solomon fest” restricţionează sâmbătă traficul prin centru, iar în weekend scurtează traseul liniei 50

juni pietrele lui solomonSâmbătă şi duminică junii Braşovului vor organiza o petrecere câmpenească la Pietrele lui Solomon. Spectacolul va debuta, sâmbătă, de la ora 11.00 cu o paradă a junilor, care vor pleca din faţa Primăriei spre Piaţa Unirii. Pentru ca parada să se desfăşoare în bune condiţii vor fi impuse unele restricţii în trafic timp de cel mult o oră, etapizat, pe mai multe tronsoane de străzi din centrul oraşului. Astfel, vor fi restricţii pe o bandă de circulaţie de pe b-dul Nicolae Iorga, după care parada îşi va continua traseul pe Mureşenilor, Şirul Beethoven, unde, de asemenea, se va închide traficul pe o singură bandă, doar în timpul în care va trece parada. Alaiul îşi va continua drumul pe strada Prundului, care va fi închisă în totalitate traficului, junii urmând să se oprească apoi în Piaţa Unirii.

Serbarea junilor va avea loc pe platoul de intrarea spre la Pietrele lui Solomon, un loc dedicat în mod tradiţional activităţilor junilor. În cadrul celor două zile ale festivalului, organizatorii, vor oferi publicului spectacole de muzică populară, diverse ateliere de echitaţie inclusiv pentru copii, dar şi un atelier de aruncare a buzduganului. Nu vor lipsi nici produsele tradiţionale de sezon, cum ar fi pastrama la grătar sau mustul, dar nici micii şi berea. Manifestările se vor desfăşura în cele două zile de sărbătoare, între orele 12.00-18.00.

Linia 50 va avea traseu mai scurt

Totodată, cursele de pe linia 50 care ar trebui să ajungă până la capătul de linie „Pietrele lui Solomon” îşi vor schimba temporar traseul sâmbătă şi duminică. Astfel, în intervalul orar 11.30 – 18.00, autobuzele de pe această linie îşi vor scurta traseul parcurs şi vor întoarce în staţia „Podul Creţului”. RAT Braşov va lua toate măsurile ca, după ora 18.00, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia după orarul şi traseul obişnuite.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*