Bursa, Stiri Brasov

Afacerile Condmag Braşov au crescut de peste două ori şi jumătate în primul semestru

conducteCondmag Braşov, constructorul de magistrale de gaze, controlat de omul de afaceri Gheorghe Călburean, şi-a majorat afacerile cu 164%, până la 132 milioane de lei în primul semestru, însă pierderea perioadei a fost de 7,13 milioane de lei (1,62 milioane de euro), cu 4% mai mare decât cea din primele şase luni ale anului 2013.

În intervalul ianuarie-iunie, veniturile companiei s-au majorat cu 162%, la 133,3 milioane de lei, dar nu au putut acoperi cheltuielile de 140,46 milioane de lei, mai mari cu 137% decât cele din aceeaşi perioadă a anului trecut.
La finalul primului semestru al anului trecut, compania a raportat o pierdere de 6,86 milioane de lei (1,56 milioane de euro), iar până la finalul anului rezultatul negativ s-a extins la un nivel record de 23,28 milioane de lei (5,29 milioane de euro), continuând tendinţa descendentă începută în 2011. Cel mai mare acţionar al Condmag este omul de afaceri Gheorghe Călburean, care deţine prin compania Dafora 45,8% din acţiuni. Un alt acţionar important este fondul de investiţii OGBB A Van Herk, înregistrat în Olanda, cu o deţinere de 10,91%.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*