Stiri Brasov

Cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria, RAT Braşov înteţeşte cursele spre Cimitirul Municipal. Cursele vor fi mai dese în wekenduri

microbuz rat

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că în cursul zilei de vineri, 15 august, zi declarată liberă potrivit legii, autobuzele şi troleibuzele vor circula potrivit programului corespunzător unei zile de sâmbătă între orele 06.30 – 22.30. RAT Braşov susţine că va menţine în rezervă capacităţile de transport necesare pentru a mări numărul de autobuze pe traseele şi în intervalele orare în care se vor înregistra cereri suplimentare.

 

Totodată, în urma solicitărilor venite de la braşoveni, conducerea RAT a decis ca începând de vineri, 15 august 2014, orarul de circulaţie al autobuzelor de pe linia 41, care face legătura cu Cimitirul Municipal şi cartierul Stupini, valabil în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale, să suporte mici modificări, respectiv să fie introduse mai multe curse.

 

Noile tabele ce conţin orarele de circulaţie afişate în toate staţiile de pe traseu, precum şi pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea “Trasee şi orare”. Noile afişe vor purta menţiunea “Valabil începând cu data de 15.08.2014”.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*