Locuri de munca, Stiri Brasov

O firmă din Cluj va selecta stewardese în Braşov anul viitor

Steluta-RacoltaO firmă administrată de Steluţa Racolţa (foto), consilier judeţean în Cluj, va selecta în Braşov, în iunie 2015, tinere dornice să urmeze cursul de „însoţitor de zbor”. Acest curs de calificare este asigurat din fonduri europene, prin intermediul POSDRU, iar deocamdată selecţiile au loc în judeţul Cluj. Selecția candidatelor va continua şi în oraşele Suceava (septembrie 2014), Craiova (noiembrie 2014), Bucureşti (ianuarie 2015), Timişoara (martie 2015), Piteşti (mai 2015), Braşov (iunie 2015) şi Galaţi (iulie 2015).

Toate cursurile de calificare se vor desfăşura exclusiv la Cluj-Napoca, iar candidatele din afara judeţului Cluj vor beneficia gratuit, timp de trei luni, durata derulării unei serii de calificare, de masă şi cazare în municipiul Cluj-Napoca.
Principalul beneficiu pentru absolvente constă în faptul că se oferă gratuit accesul la o calificare pentru o profesie căutată pe piaţa aviaţiei civile, bine plătită, care le oferă şanse reale de angajare în posturi disponibile la companii de aviaţie. Selecţia constă în parcurgerea a două etape – o probă eliminatorie ce implică susţinerea unui test scris în limba engleză. Dacă trec de această etapă, concurentele trebuie să participe şi la un interviu în limba engleză, probă definitorie pentru admiterea lor la cursurile de calificare în ocupaţia de însoţitoare de bord.
Cursurile de formare profesională vor consta în ore de teorie şi de practică, în conformitate cu prevederile Autorităţii Naţionale pentru Calificări (ANC) şi ale Autorităţii Aeronautice Civile Române (AACR). După absolvire, fetele vor obţine Atestatul de membru al echipajului de cabină, recunoscut în toate ţările membre ale Uniunii Europene.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*