Stiri Brasov, Turism

AIESEC vrea să arate studenţilor că există o Românie şi dincolo de Dracula

*60 de tineri din toată lumea vor veni la Braşov să vadă atracţiile turistice ale zonei

draculaAIESEC România – cea mai mare organizaţie de studenţi din lume – derulează în perioada 20 iulie – 31 august 2014, proiectul internaţional „Discover Romania Beyond Dracula”, pentru a le arăta străinilor România dincolo de legenda lui Dracula.
Proiectul, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, îşi propune îmbunătăţirea imaginii României la nivel internaţional şi naţional, în rândul populaţiei tinere, prin promovarea culturii şi patrimoniului naţional, dar şi prin încurajarea voluntariatului în rândul tinerilor. Astfel, timp de 7 săptămâni, 60 de tineri din 25 de ţări vor veni în ţara noastră pentru a explora frumuseţile României, pentru a interacţiona cu cultura românească şi pentru a-şi face noi prieteni.
În perioada 20–23 iulie, reprezentanţii AIESEC vor organiza traininguri profesionale de pregătire pentru tinerii internaţionali pe teme precum jurnalism, blogging, fotografie, editare foto-video şi social media. Aceştia vor realiza articole pentru blog-urile personale, dar şi pentru blogul naţional AIESEC România, reţelele de socializare Facebook şi Twitter şi reportaje radio şi TV, pentru a-şi ţine la curent prietenii din ţările lor cu privire la experienţele trăite în România.
În perioada 24 iulie-17 august, tinerii internaţionali vor participa la vizite de studiu în oraşele filiale AIESEC, printre acestea aflându-se şi Braşovul, în mediul rural din împrejurimile acestora, cât şi în zonele turistice cunoscute.
Cei 60 de tineri care vor vizita ţara noastră în cadrul proiectului provin din Canada, Brazilia, Belarus, Germania, Grecia, Albania, Italia, Lituania, Ţările de Jos, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Ucraina, Egipt, Maroc, Turcia, Liban, India, Indonesia, Malaezia, Pakistan, Taiwan. „Ideea proiectului a venit de la faptul că ţara noastră se identifică nu doar cu Dracula, ci şi cu multe alte lucruri cu care noi, românii, ne mândrim”, declară Izabela Catîru, Chief Marketing Officer AIESEC România. Website-ul oficial al proiectului este www.romaniabeyonddracula.aiesec.ro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*