Stiri Brasov

RAT Braşov vrea să achiziţioneze zece troleibuze vechi şi este dispusă să plătească pentru ele 1,5 milioane de lei

troleibuze ratRegia Autonomă de Transport (RAT) Braşov şi-a propus investiţii în cuantum de 20.665.000 de lei, pentru acest an, conform bugetului care a fost aprobat în primăvară. Grosul banilor au fost direcţionaţi pentru achiziţia de mijloace de transport în comun, în special troleibuze, ţinând cont că majoritatea sunt deja foarte vechi şi creează probleme. Conform proiectului de buget, pentru achiziţia de troleibuze fuseseră prevăzute 3.772.000 de lei, iar , acum, RAT a lansat o licitaţie pentru achiziţia a zece troleibuze articulate second – hand.
Reprezentanţii regiei vor să achite contravaloarea acestor mijloace de transport în comun, în rate, pe o perioadă de 25 de luni. Costul estimat al acestei achiziţii este de 328.858 de euro cu TVA (aproximativ 1,5 milioane de lei), iar Regia de Transport aşteaptă oferte până în data de 4 august, dealerii interesaţi urmând să depună o garanţie de participare la licitaţie de 5.304 euro.

Un comentariu

  1. si normal ca va castiga titan-trade din sibiu…cumparam troleibuze pt celelalte sunt vechi….pai aste care vin nu sunt tot vechi?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*