Stiri Brasov

Birocrația mai ține în loc începerea lucrărilor de reparație la drumul spre Moieciu

lucrari asfaltareAutorităţile guvernamentale au luat decizia să clasifice şi DJ 112 F, care leagă Moeciu de Jos de Moeciu de Sus, în drum naţional, ţinând cont că şi acesta se află într-o stare jalnică şi are nevoie de reparaţii capitale, mai ales că este un drum de interes turistic. Pentru ca drumul să poată fi preluat de Companie Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) era însă nevoie de o serie de demersuri birocratice, începând de la elaborarea unei hotărâri de Consiliu Județean și finalizând cu o hotărâre de Guvern.

Senatorul Viorel Chiriac a precizat că, deocamdată, reclasificarea acestei șosele nu a fost aprobată prin hotărâre de Guvern, din cauza faptului că dintr-o omisiune, CJ Brașov a transmis hotărârea fără avizul de legalitate de la Prefectură. „S-a transmis și acest document și cel mai probabil în următoarea ședință de Guvern se va aproba și hotărârea în sensul preluării acestui drum de către Compania de Drumuri”, a precizat Chiriac.

Hotărârea de Consiliu Județean privind predarea acestui drum, cu o lungime de 8,40 kilometri a fost adoptă în ședința de plen a forului deliberativ județean din luna mai. Reprezentanții administrației județene este nevoie de reparații, dar și de lucrări de extindere a capacității acestei artere, dar și de reamenajarea elementelor geometrice și de efectuarea unor amenajări necesare scurgerii apelor pluviale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*