Stiri Brasov

Birocraţia împiedica deschiderea „pensiunii canine” de la Făgăraş

cainiUn medic veterinar făgărăşean a iniţiat un proiect de amenajare a unui centru canin unde patrupedele să fie adoptate, fie normal, fie de la distanţă, dar şi unde iubitorii de câini să îşi poată aduce pentru perioada când pleacă în concediu animalele pentru a fi îngrijite corespunzător.

Birocraţia ţine însă pe loc începerea lucrărilor la viitorul centru canin, care ar urma să fie construit de Asociaţia ,,Comperio Medela”, condusă de medicul veterinar Denis Gheorghincă, pe un teren de 2.600 mp situat în parcul industrial al Făgăraşului, pe partea stângă a drumului care duce spre satul Hurez.

Asociaţia a obţinut certificatul de urbanism, însă pentru a se putea începe lucrările este nevoie şi de o autorizaţie de construcţie care presupune, în prealabil, obţinerea mai multor avize, cum ar fi de la Mediu, de la gaz, de la apă, care vor mai întârizia o bucată de timp proiectul. În acest centru ONG-ul va veghea ca animalele să aibă hrană, să fie îngrijite şi deparazitat, iar cei care adoptă câini de la distanţă vor plăti 5 lei pe zi, indiferent că sunt persoane individuale sau grupuri.

2 Comentarii

  1. Pingback: Birocraţia împiedica deschiderea „pensiunii canine” de la Făgăraş (Social) - Presa Online

  2. Pingback: Brasov, Locale: Birocraţia împiedica deschiderea „pensiunii canine” de la Făgăraş (Social)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*