Stiri Brasov

Captură de la comercianţii iliciţi din pieţe: 250 de kg de produse

Controale trafic mascati Politia Locala Brasov (2)În lunile aprilie şi mai, poliţiştii locali au desfăşurat mai multe acţiuni de depistare o comercianţilor iliciţi din zona pieţelor Astra şi Dacia, ţinând cont că aceştia s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie odată cu încălzirea vremii. Astfel, agenţii locali au aplicat amenzi de 26.600 de lei, respectiv 32 de sancţiuni în valoare de 16.000 de lei, pentru comerţ ilegal, şi alte 46 de amenzi, în valoare de 10.600 de lei, pentru utilizarea ilegală a domeniului public.

De asemenea, s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a peste 250 de kilograme de produse agroalimentare care erau comercializate ilegal, bunuri care, au fost predate Centrului de Persoane fără Adăpost. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării şi două 2 cântare electronice care erau folosite de către comercianţi fără a deţine documente care să ateste verificarea metrologică.
Anul trecut, poliţiştii locali au confiscat, în total, 2,5 tone de produse agroalimentare şi le-au dat vânzătorilor ilegali amenzi în valoare totală de 318.600 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*