Stiri Brasov

„Crosul colorat” restricţionează, luni, circulaţia pe străzile din Centrul Braşovului

Resistematizare trafic circulatie centru vechi (4)Luni, în intervalul orar 13.00 – 14.30, se va desfășura „Crosul Colorat” al Studenților cu care va lua startul pe strada Iuliu Maniu, în zona Secției 1 Poliție Brașov). Pentru buna desfăşurare a crosului, traficul rutier va fi restricționat în în intervalul orar 12.30 – 14.30 pe mai multe străzi din zona centrală, însă, doar pe câte o  bandă de circulaţie. Astfel, va fi închisă prima bandă din partea stângă a sensului de mers de pe străzile Iuliu Maniu (începând cu zona Secţiei 1 de Poliţie), Nicolae Iorga (până la intersecția cu Bulevardul Eroilor) Bulevardul Eroilor, dar şi B-dul 15 Noiembrie până la Patria.

Totodată, strada care trece prin faţa Primăriei şi leagă strada Nicoale Iorga de B-dul Eroilor va fi închisă total, iar pe strada Castanilor va fi închisă prima banda din partea stângă de pe contrasens. Şi bretelele adiacente dintre Bulevardul 15 Noiembrie și Strada Iuliu Maniu vor avea accesul restricționat.

Asociația Studenților din Universitatea Transilvania, care este organizatoarea corsului le  solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule în perimetrul adiacent traseului de desfăşurare a cross-ului, iar braşovenilor să opteze pentru mijloacele de transport în comun tocmai pentru a nu se crea ambuteiaje.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*