Economic, Stiri Brasov

Elmas Braşov a investit 2,5 milioane de euro într-un Centru regional John Deere Forestry

*Centrul a fost inaugurat în comuna Sânpaul din judeţul Mureş şi se întinde pe o suprafaţă de 2,2 hectare

Elmas Sanpaul (1)Compania braşoveană Elmas, lider în producţia de instalaţii de ridicat, a inaugurat săptămâna trecută o investiţie de aproximativ 2,5 milioane de euro într-un Centru regional de Service şi Vânzări utilaje forestiere John Deere Forestry în localitatea Sânpaul din judeţul Mureş.
Centrul regional se întinde pe o suprafaţă de 2,2 hectare pe care se află o hala de reparaţii şi spălătorie utilaje, un showroom modern şi birouri administrative, o magazie de piese de schimb, un centru de training pentru operatorii de utilaje forestiere şi o pistă de încercări utilaje. Hala de reparaţii utilaje forestiere este echipată cu spaţii pentru spălătorie, schimb de ulei, mecanică şi hidraulică, pentru a oferi clienţilor accesul la un pachet diversificat de servicii. Spaţiul de traning operatori creat în incinta centrului regional permite susţinerea de cursuri pentru operarea utilajelor forestiere (harvestere, forwardere) fiind dotat cu sală de cursuri, un simulator care crează un mediu identic cu spaţiul de operare din cabina utilajului forestier, şi spaţii de cazare pentru cursanţi pe toată durata desfăşurării training-ului.
Elmas a devenit dealer exclusiv pentru utilajele forestiere ale John Deere Forestry în România, din martie 2010. În continuare există în România un potenţial mare de creştere a pieţei din domeniul exploatării forestiere. Cea mai apreciată marcă în domeniul forestier, John Deere, s-a implicat în dezvoltarea unor echipamente specifice, utilajele fiind special proiectate pentru productivitate maximă şi un impact redus asupra mediului înconjurător.
„Această investiţie importantă consolidează parteneriatul cu John Deere Forestry şi sperăm într-o colaborare cât mai îndelungată şi pe viitor”, a declarat Marius Paraipan, Brand Manager al companiei Elmas.
Compania Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat. Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi. Compania are opt puncte de lucru la nivel naşional şi trei în afara ţării.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*