Locuri de munca, Stiri Brasov

100 de locuri de muncă, oferite de un nou call center care se va deschide pe 1 iunie, la Braşov

Call center CCC_BucharestProviderul Competence Call Center (CCC) îşi va deschide cel de-al doilea call center din România, la Braşov, în data de 1 iunie şi oferă 100 de locuri de muncă. Compania multinaţională caută în special persoane care sunt ca vorbitoare avansat de limbile germană, engleză, italiană şi franceză. De asemenea, compania are şi posturi vacante în departamentele de HR, IT, şi în echipele financiare.

„În prezent, construim echipe de vorbitori de germană şi alte limbi internaţionale pentru primul nostru partener internaţional, o companie aeriană de mari dimensiuni care asigură servicii în aproximativ 150 de destinaţii din toată lumea. Ca prim pas, vom angaja 100 de oameni pentru call center-ul de la Braşov, iar în următoarele luni plănuim să ne extindem. Oferim angajaţilor posibilitatea de a crea nouă echipă din Braşov de la zero, iar programul nostru internaţional de training, Campusul CCC, promovează dezvoltarea şi implicarea angajaţilor în tot ce înseamnă relaţionarea cu clienţii, abilităţi lingvistice şi de operare a PC-ului, precum şi în activităţi sportive de echipă”, a precizat Dana Waschk, manager de Resurse Umane.

Cei interesaţi să se angajeze îşi pot trimite CV-ul pe adresa jobs.brasov@yourccc.com.  Mai multe informaţii sunt disponibile şi telefonic, apelând gratuit numărul 0800.800.297, în intervalul orar 8:00-18:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*