Stiri Brasov

Foto: RAT Brașov deviază traseul unor curse de pe Linia 5 pe strada Panselelor

rat panselelor 2Începând de luni, 5 mai 2014, Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov modifică traseul unor curse de pe linia 5, autobuzele urmând să parcurgă şi tronsonul Strada Carpaţilor – Strada Panselelor (Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale) – Strada Carpaţilor, restul traseului nefiind schimbat.
Astfel, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 7.00 – 18.00, la fiecare 35 de minute, un autobuz cu podea joasă, care permite accesul persoanelor cu dizabilităţi, după plecarea din staţia “Metrom”, se va deplasa la Centrul Multifuncţional, iar apoi va reveni pe Strada Carpaţilor.
Directorul general al RAT Braşov, Cristian Radu a declarat că „această măsură vine în întâmpinarea solicitărilor persoanelor care doresc să ajungă la Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale, indiferent dacă sunt angajaţi, voluntari ori beneficiari. De asemenea, pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi, vom asigura acest transport cu autobuze care au platforme joase, ce permit accesul facil. Cursele liniei 5 care se vor deplasa pe Strada Panselelor vor fi evidenţiate pe orarele afişate în staţii şi pe site-ul Regiei. Pentru a crea condiţii de confort în respectiva locaţie, în aceste zile am instalat şi un adăpost în staţia nou-înfiinţată în zona Centrului”.

rat panselelor 3 rat panselelor 2 rat panselelor 1

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*