Stiri Brasov, Timp liber

Mihaela Tatu, Macedonschi sau Alina Zară vin la ediţia din acest an a 11even Experiences

mihaela tatuEvenimentul 11even Experiences va avea loc în acest an în 11 oraşe din ţară, la Braşov urmând să se desfăşoare pe 29 mai. Acesta va avea loc la Hotel Kronwell, iar printre speakeri se vor afla Mihaela Tatu (om de media), Antoneta Galeş (Director de Resurse Umane Selgros România, scriitoare), Alina Zară (Mândra Chic – căutătoarea de comori din Ţara Făgăraşului), Lorand Balint (Managing Director Leo Burnett) sau Christian Macedonski (antreprenor în turism şi lobbyist pentru Braşov).

Participarea la evenimentele 11even Experiences se face pe bază de bilet. Preţul acestora este între 30 şi 100 de lei, în funcţie de oraş şi de tipul de pachet selectat. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul elevenevents.ro sau în anumite locaţii partener din fiecare oraş unde va avea loc un eveniment 11even. În cadrul evenimentelor 11even Experiences, o parte din încasări vor fi redirecţionate către susţinerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi burse de merit, programe de antreprenoriat social etc. Până pe 15 aprilie, braşovenii care doresc să participe la eveniment pot achiziţiona bilete cu un discount de 20% faţă de preţul întreg la fiecare din categoriile premium, standard şi educativ.
11even Experiences este un concept marca Asociaţia 11even, susţinut la nivel naţional de DPD România.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*