Stiri Brasov

Un nou sens giratoriu „se naşte” la Maternitate

Sens giratoriu Maternitate (2)Reprezentanţii Primăriei Braşov au luat decizia să amenajeze un sens giratoriu la intersecţia străzilor George Bariţiu, cu Cibinului şi Şirul Gheorghe Dima. „Comisia de Circulaţie a aprobat amenajarea acestui sens giratoriu, pentru că la orele de vârf se formau blocaje dinspre strada Cibinului şi Şirul Gheorghe Dima. Totodată, era o problemă şi pentru ambulanţele sau maşinile care ieşeau de la Maternitate şi care nu aveau posibilitatea să se întoarcă pe Mureşenilor, ci doar să ocolească până la sensul giratoriu de la Poarta Şchei”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Lucrările au început încă de ieri, iar dacă vremea va fi bună, în maximum trei săptămâni rondul va fi finalizat şi nu vor mai fi blocaje în trafic.

Totodată, edilii vor începe în această primăvară şi alte lucrări în zonă, respectiv vor reabilita în totalitate străzile Cibinului, Traian Demetrescu şi Stâncii.

3 Comentarii

  1. Incredibil! Ăștia nu mai știu unde să facă giratorii. Un nou giratoriu inutil, care ia din spațiul public, agresează parcul și statuia lui Ciprian Porumbescu.

  2. Razvy Constantini

    Habar nu ai! Acolo chiar trebuia sens giratoriu! Se vede faptul ca nu prea te lovesti de zona si ca faci comentarii aiurea! Si acum, dupa ce s-a facut sensul, tot e greu sa intri de pe Cibinului in intersectie. Sa nu mai vorbim ca nu sunt parcari destule iar daca vrei sa te intorci pe Muresenilor dupa ce ai trecut de sens, nu mai ai alta sansa decat giratoriul de capat Muresenilor-Livada Postii!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*