Stiri Brasov

Moş Ion Roată a investit 80.000 de euro într-un magazin de biciclete la Braşov

*Show-room-ul din Braşov este al doilea al companiei şi primul din afara Bucureştiului, motivul fiind că braşovenii manifestă o deschidere tot mai mare pentru mersul pe două roţi

mos_ion_roata_brasovCompania Moş Ion Roată, specializată în comerţul de biciclete, va inaugura mâine primul său magazin din provincie, la Braşov. Roxana Bituleanu, administratorul companiei, susţine că firma a investit 80.000 de euro în acest al doilea magazin, primul fiind deschis în urmă cu câţiva ani, în Capitală. „Braşovul este o piaţă importantă în domeniul ciclismului. Atât oamenii, cât şi autorităţile par deschise către mersul pe bicicletă, se organizează de la an la an din ce în ce mai multe competiţii de MTB, triatlon, duatlon. Oamenii se deplasează mult pe bicicletă, facilităţile specifice există şi se îmbunătăţesc în Braşov”, a explicat Roxana Bituleanu decizia de a deschide magazinul din Braşov.
„Pentru 2014 a fost bugetat doar magazinul din Braşov. în alte zone dorim să creştem şi să întărim reţeaua de distribuţie. Avem reprezentanţi în marile oraşe din România”, a mai spus sursa citată.
Moş Ion Roată este distribuitor unic în România al brandurilor Felt, echipament de bicicletă italian Castelli, cauciucuri şi camere italiene Vittoria/Geax, căşti spaniole Catlike, accesorii şi componente germane XLC. „Toate brandurile au fost alese cu mare grija şi sunt branduri premium pe care suntem onoraţi că le reprezentăm în România. Am deschis primul show-room în Bucureşti în 2010 şi anul acesta pe 1 martie show-roomul din Braşov”, a mai spus Bituleanu.
La Braşov, compania va vinde biciclete Felt. „Gamele care nu sunt acoperite de brandul nostru, cum este de exemplu gama de pliabile, vor fi acoperite de la importatorii de renume naţionali”, mai explică sursa citată.
Compania a dezvoltat şi platforma de vânzări mosionroata.ro, urmând ca din acest an să adauge şi posibilitatea achiziţionării de biciclete în rate. „Prin colaborarea cu unele companii financiare vom putea vinde biciclete şi în 30 de rate. Formalităţile se fac în magazin, iar răspunsul se primeşte în maxim 2 ore. Este o procedură extrem de facilă şi convenabilă, atât pentru magazin, cât şi pentru client”, a mai spus administratorul companiei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*