Stiri Brasov

Semaforul de la intersecţia ocolitoarei cu drumul de Sânpetru a devenit, în sfârşit, funcţional

semaforSemaforul montat de drumari încă din toamna anului trecut la intersecţia ocolitoarei Braşovului cu drumul judeţean spre Stupini a devenit, în sfârşit, funcţional. Soluţia este, oricum, una provizorie, în proiectul de dublare a tronsonului II de ocolitoare fiind inclusă şi amenajarea unui pasaj rutier care să traverseze ocolitoarea şi să facă legătura cu DJ 103. Traversarea centurii la orele de vârf dinspre şi spre Sânpetru pe Drumul Judeţean 103 era aproape imposibilă formându-se coloane imense, iar unii şoferii forţând intrarea în intersecţie, astfel că aproape zilnic exista câtea tamponare uşoare, dar chiar şi accidente mai grave cu victime, uneori.

„Pentru sporirea siguranţei în trafic, CNADNR a introdus acest semafor la intersecţia dintre Ocolitoarea municipiului Braşovul şi DJ 103, la ieşirea spre Sânpetru. Până la realizarea proiectului de dublare a Tronsonului II din Ocolitoare, aceasta soluţie temporară rezolvă, în parte, blocajele din zonă la orele de vârf şi, mai ales, oferă o siguranţă mai mare în trafic, având în vedere că ne-am confruntat cu foarte multe accidente în ultimul timp, din cauza şoferilor care forţează intrarea pe Ocolitoare”, a subliniat primarul George Scripcaru.

Lucrările la dublarea tronsonului II de ocolitoare ar urma să înceapă în această primăvară, ţinând cont că la începutul acestei luni s-a finalizat depunerea de oferte pentru acest proiect, în total, 21 de firme de construcţii fiind interesate de lucrări.

Un comentariu

  1. Pingback: Semaforul de la intersecţia ocolitoarei cu drumul de Sânpetru, funcţional (Eveniment) - Ultimile Stiri din Presa Online din Romania

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*