Imobiliare, Stiri Brasov

Maurer vrea să demareze faza a doua a proiectului Avantgarden 3 în această vară

Avantgarden2Maurer Imobiliare, companie cu capital privat german, deţinută de omul de afaceri Simon Maurer, va demara în 2014 şi a doua fază a proiectului rezidenţial Avangarden 3 din nordul Braşovului, fază care va cuprinde în total 10 blocuri cu aproximativ 1.200 de unităţi locative.

În prezent, în proiectul Avangarden 3 au fost finalizate 1.263 de locuinţe în 14 blocuri, alte 4 blocuri, cu 370 de apartamente, urmând să fie livrate până la finalul lui 2014. Astfel, până la finalul anului compania ar urma să finalizeze integral prima fază a proiectului Avangarden 3, care va cuprinde 18 blocuri cu 1.633 de apartamente.
Dezvoltatorul imobiliar dispune de încă 5 hectare de teren, iar cele 10 noi blocuri din faza a doua ar urma să fie finalizate integral în 2017.
Oficialii Maurer Imobiliare îşi propun o creştere de 10% a vânzărilor în acest an. „Acest obiectiv este realizabil, în condiţiile în care vom demara faza a doua a proiectului (extinderea) la începutul verii”, spun oficialii dezvoltatorului. Pe tot parcursul anului 2013 s-au vândut 365 de locuinţe în cadrul proiectului Avantgarden 3, fiind unul dintre proiectele rezidenţiale cu cele mai bune vânzări din România. De altfel, Maurer Imobiliare este unul dintre dezvoltatorii rezidenţiali cu cele mai bune vânzări în criză. De la debutul crizei, Maurer Imobiliare a vândut în total circa 1.500 de unităţi locative.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*