Azi dimineaţă, un „echipaj” al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) a dat buzna într-un depozit din Ghimbav unde a descoperit peste nouă tone de carne alterată. Şeful instituţiei, Sorin Susanu, a alertat imediat presa şi a anunţat că a realizat o captură imensă de carne alterată care ar fi putut îmbolnăvi jumătate din populaţia Braşovului.
Câteva ore mai târziu, şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Braşov, Dorin Enache, explica de ce carnea respectivă stătea în depozitul din Ghimbav. Era sub sechestru de anul trecut în urma unui litigiu între instituţie şi furnizorul cărnii respective. Mai mult, carnea era sigilată şi nu era destinată comerţului. În plus, pentru că era la mijloc un litigiu, carnea nu putea fi incinerată.
Este a doua oară când Sorin Susanu se face de râs. Prima oară a suspectat că bucăţi de salam expirat din Germania sunt vândute în România. După două zile de voioşie maximă şi de ieşit în faţa presei, subiectul a fost uşor aruncat sub preş de frica unor procese.
În aceste condiţii, ar fi interesant ce s-ar întâmpla dacă l-ar anunţa cineva pe domnul Susanu că pe muntele de gunoi al Braşovului sunt condiţii mizerabile pentru turism. Sau eventual că pe stradă e praf…
Un comentariu
Dupa parerea mea, trdcuaerile trebuiau sa fie urmatoarele: First Romanian Language School Sf. Nicolae ChurchThe-urile sunt intr-adevar inutile, in limba engleza articularea nu este 100% echivalenta cu cea din romana. Sf Nicolae nu are sens insa sa fie tradus in engleza cu St. Nicholas , doar pentru ca este posibil. Pe pliantele de la Notre Dame nu scrie Our Lady sau pe cele ale Big Ben-ului Grand Ben .Related, indicatoarele din Brasov sunt facute in bataie de joc, avand singurul scop de a marca un checkbox intr-o lista si de a toca cat mai multi bani. Se poate vedea cel mai bine la noile indicatoare cu denumirile cartierelor. Pe langa faptul ca sunt inutile, sunt concepute si prost, textul fiind nealiniat, fontul+dimensiunea alese aiurea