Economic, Stiri Brasov

Braşovenii de la Elmas au montat ascensoare Mitsubishi şi în AFI Business Park II

*Anul trecut, firma braşoveană montase acelaşi tip de lifturi şi în AFU Business Park I

foto_ascensoare_mitsubishiCompania braşoveană Elmas a livrat şi montat şase lifturi Mitsubishi în complexul de birouri AFI Business Park II, după ce anul trecut montase tot şase lifturi ale aceluiaşi producător în AFI Business Park I.
Patru din acestea sunt montate în sistem de comandă cuadruplex, având o capacitate de 21 de persoane/ascensor, viteza de deplasare fiind de 1,75 metri pe secundă. Trei din aceste ascensoare asigură traficul pentru 11 staţii (opriri), iar al patrulea pentru 13 staţii. Din aceste ascensoare, în caz de incendiu, unul iese din sistemul cuadruplex şi rămâne la dispoziţia pompierilor. Celelalte două ascensoare montate la AFI Business Park Tower II sunt în sistem duplex, având o capacitate de opt persoane/ascensor şi o viteză de deplasare de un metru pe secundă. Acestea au rolul de a prelua traficul de persoane între parterul clădirii şi cele două subsoluri prevăzute cu parcări subterane.
Toate ascensoarele sunt conectate la sistemul de management al clădirii şi înglobează tehnologie verde care conduce la o utilizare eficientă a resurselor.
Compania Mitsubishi Electric a creat cele mai rapide ascensoare din lume, acestea fiind montate în clădirea Shanghai Tower din China. Ascensoarele au o viteză de 18 metri/secundă. Până acum, cele mai rapide lifturi atingeau aproximativ 16,8 metri/secundă.
Compania braşoveană comercializează şi montează din 2011 gama de ascensoare Mitsubishi, produse de divizia Mitsubishi Elevators&Escalators care face parte din concernul Mitsubishi Electric.
Compania Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat. Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi. Compania are opt puncte de lucru la nivel naţional şi trei la nivel regional.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*