Stiri Brasov, Uncategorized

Consultanţă gratuită în domeniul financiar – bancar prin telefon

infocons telefonAsociaţia Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons – pune la dispoziţia clienţilor băncilor numărul 021/9615 pentru a beneficia de consiliere şi consultanţă în domeniul financiar-bancar cu titlu gratuit. 

Astfel, consumatorii pot apela la acest număr cu tarif normal în reţeaua Romtelecom, apelabil din toate reţelele, iar informarea şi consilierea consumatorilor se va acorda cu titlu gratuit.
Totodată, Centrul Naţional de Consiliere şi Consultanţă a consumatorilor în domeniul financiar – bancar oferă cetăţenilor informaţiile necesare cu privire la caracteristicile produselor financiare pe care aceştia doresc să le achiziţioneze, paşii pe care trebuie să îi urmeze în vederea soluţionării pe cale amiabilă a disputelor ivite între aceştia şi instituţiile financiar-bancare şi consultanţa necesară rezolvării problemelor existente, toate acestea cu titlu gratuit.
Centrul Naţional de Consiliere şi Consultanţă a consumatorilor în domeniul financiar – bancar este înfiinţat în cadrul unui proiect desfăşurat de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi
Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons sub egida Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori, în parteneriat cu Banca Naţională a României.
Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Aparitii mass-media | A.N.P.C.P.P.S. Romania – Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*