Economic, Stiri Brasov

Elmas Braşov şi-a lansat propria gamă de macarale pivotante

*Utilajele sunt produse sub brandul „Elmas – made in Romania”

 

elmasCompania Elmas Braşov a lansat o nouă gamă proprie de macarale pivotante „Elmas – made in Romania”, proiect la care compania a lucrat timp de doi ani. Macaralele pivotante sunt instalaţii de ridicat dedicate aplicaţiilor care presupun manipularea de sarcini, în vederea creşterii ergonomiei de lucru şi a productivităţii. Această gamă răspunde unui spectru de sarcini între 125 şi 1.000 de kilograme.
„Având în componenţă dispozitive de ridicat performante (palane electrice, palane pneumatice sau palane manuale), macaralele pivotante sunt soluţia optimă în cadrul fluxului tehnologic, indiferent de sectorul industrial sau comercial în care se află aplicaţia”, se arată într-un comunicat al companiei braşovene.
Compania asigură şi un pachet complet de servicii – consultanţă, proiectare, montaj, punere în funcţiune şi service la nivel naţional.
Compania Elmas din Braşov este specialistul regional în domeniul instalaţiilor de ridicat, şi agenţie DEMAG – A TEREX BRAND din anul 1993, iar din 2005 produce în România o gamă completă de macarale industriale cu sarcini între 1,2 şi 200 de tone, sub licenţa DEMAG.
Elmas a încheiat primul semestru al anului cu o creştere a cifrei de afaceri cu 10%, în condiţiile în care exporturile au urcat cu peste 50%, având ca piaţă de desfacere atât ţările membre UE, cât şi ţările din afara Comunităţii Europene. În aceste condiţii, ţinta de creştere cu 10% a cifrei de afaceri pe anul în curs se menţine în grafic.
Înfiinţată în 1990 cu capital 100% privat autohton, compania ELMAS îşi desfăşoară activitatea în domeniul echipamentelor de ridicat şi manipulat. În prezent firma este un jucător important pe piaţa instalaţiilor de ridicat, cu o reţea de puncte lucru naţionale şi regionale.
Elmas produce poduri rulante, ascensoare, platforme de materiale, construcţii metalice şi distribuie stivuitoare, sisteme de depozitare, sisteme de parcare auto, utilaje forestiere.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*