Economic, Stiri Brasov

Kronospan vrea să finalizeze vara aceasta o investiţie de 40 de milioane de euro la Braşov

*Compania vrea să îşi dubleze capacitatea de producţie

kronospanCompania Kronospan derulează la Braşov o investiţie de 40 de milioane de euro care vizează dublarea capacităţii de producţie a plăcilor OSB. „Preconizăm să finalizăm această investiţie în acest an şi să începem producţia în august 2013”, a declarat Oana Bodea, directorul general al Kronospan. Până în prezent, investiţiile austriecilor în România au ajuns la peste 500 de milioane de euro
„În 2012 exporturile au înregistrat un trend ascendent, având o creştere de cel puţin 20%. Am continuat colaborările pe pieţele deja tradiţionale, dar ne-am îndreptat atenţia şi către pieţe mai îndepărtat din Asia si Orientul Mijlociu. Pentru 2013 dorim să dezvoltăm şi alte pieţe, precum cele din Africa sau America de Sud”, a mai declarat sursa citată.
Compania nu şi-a programat angajări importante în acest an, dar permanent apar posturi disponibile, mai ales în producţie (mecanici, electricieni, operatori etc.). În prezent compania are în capacităţile sale din Braşov şi Sebeş şi în centrul logistic de la Constanţa 750 de angajaţi.
La Sebeş, Kronospan produce PAL (plăci aglomerate din lemn) simplu şi melaminat, precum şi MDF (medium density fibreboard) simplu şi melaminat. La Braşov, compania produce plăci OSB (plăci din fibre orientate) pentru industria construcţiilor şi plăci PAL simplu pentru industria mobilei. Printre clienţii companiei se numără dealeri, magazine de bricolaj, arhitecţi, designeri şi firme de construcţii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*