Economic, Stiri Brasov

Olandezii de la Emtech şi-au inaugurat investiţia de la Codlea

DSCF5395Ambasadorul Olandei, Matthijs van Bonzel, a inaugurat săptămâna trecută investiţia companiei Emtech din oraşul Codlea. Olandezii, specializaţi în prelucrarea prin aşchiere a pieselor de mare precizie din industria aeronautică, alimentară, tipografică, etc, au finalizat la începutul acestui an o investiţie de un milion de euro într-o nouă capacitate de producţie în oraşul Codlea. „În construcţie am investit 750.000 de euro, restul fiind investiţii în noi utilaje”, ne-a declarat Erik van Geffen, directorul general al companiei.

Compania are în prezent 52 de angajaţi, iar pe parcursul anului în curs vor mai fi create aproximativ 10 noi locuri de muncă. Firma produce utilaje pentru fabricile din industria auto şi aeronautică, din industria farmaceutică sau cea alimentară şi a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 1,2 milioane de euro, mizând, pentru 2013, pe o creştere de 25%, până la 1,5 milioane de euro.
Printre clienţii companiei codlene se numără companii precum RoboBosch Packeting Systems Germania, Langenpac Olanda, Muller-Martini Elveţia, Buhler Elveţia sau Jacob Muller Germania.
Olandezii de la Emtech produc produse de înaltă calitate, în principal din aliaje de aluminiu şi mase plastice, din inox şi oţel.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*