Economic, Stiri Brasov

Viitorul Parc Industrial Codlea şi-a găsit primul chiriaş

Parc Codlea WDPCompania Warehouses De Pauw (WDP), cel mai mare dezvoltator de proprietate semi-industrială din Belgia, are în plan dezvoltarea a zece parcuri industriale cu o suprafaţă totală de 2 milioane de metri, unul dintre acestea urmând să fie dezvoltat la Codlea, unde, potrivit site-ului companiei, deţine o suprafaţă de 100.000 de metri pătraţi. WDP va dezvolta la Codlea un parc de 95.000 de metri pătraţi, fiind al doilea proiect al dezvoltatorului belgian în România, după cel din apropiere de Piteşti.

De altfel, la începutul acestui an compania de consultanţă imobiliară CBRE a găsit şi primul chiriaş al acestui parc, firma poloneză Inter Cars, aceasta activând în domeniul distribuţiei de piese de schimb şi accesorii auto. Inter Cars România, cu sediul central la Cluj, a fost înfiinţată în 2008, iar în 2010 şi-a deschis „depozitul central din Braşov ce dispune de unul dintre cele mai noi şi performante sisteme logistice la ora actuală din ţară”.
Parcul prezintă, datorită locaţiei, numeroase avantaje, precum accesul direct la DN1, vecinătatea oraşului Braşov, conexiunea facilă (rutieră sau feroviară) cu Bucureşti şi cu alte oraşe importante ale ţării, dar şi apropierea faţă de viitorului aeroport internaţional Braşov-Ghimbav.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Pingback: Viitorul Parc Industrial Codlea şi-a găsit primul chiriaş

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*