Economic, Stiri Brasov

Elmas a vândut utilaje premium de 7,25 milioane de euro în 2012

elmasCompania Elmas Braşov a anunţat, ieri, că anul trecut a avut vânzări de 7,25 milioane de euro pe segmentul de utilaje premium produse de germanii de la Linde Material Handling. Firma estimează o creştere a vânzărilor pe acest segment de 5% în 2013, mai ales că germanii au lansat luna trecută nouă generaţie de stivuitoare cu furci retractabile pentru sarcini de la 1,4 până la 2 tone, acestea asigurând o productivitate ridicată în fluxul materialelor dintr-un depozit.

Electrostivuitoarele cu furci retractabile Linde reprezintă clasa premium din sectorul tehnologiei de depozitare. Această generaţie poate opera sarcini la înălţimi de ridicare de până la 13 metri, dispune de un concept nou al catargului şi de o creştere a capacităţii reziduale de până la 20%.
Pentru a obţine costuri reduse cu personalul de operare, Linde s-a focusat pe îmbunătăţirea proprietăţilor ergonomice ale noii serii de stivuitoare. Rezultatul obţinut constă în funcţia de ajustare a spaţiului de operare, care include volanul,
display-ul, joystick-urile şi suportul pentru braţ, pentru a se conforma opţiunilor fiecărui operator.
Nivelul de vibraţii cauzate de operarea pe diferite suprafeţe este redus cu ajutorul suspensiei pneumatice a scaunului operatorului, care permite ajustarea pe înălţime cu până la 110 milimetri.
Stocarea şi extragerea materialelor de la înălţimi mari este acum mai uşor de realizat datorită vizibilităţii ridicate printre catarg, dar şi prin echiparea opţională cu un plafon panoramic din sticlă care asigură şi funcţia de protecţie a operatorului în cazul căderii anumitor obiecte.
Linde Material Handling GmbH este o companie din cadrul Grupului KION, şi unul din liderii mondiali al producătorilor de stivuitoare şi echipamente de depozitare, şi leader de piaţă în Europa. În calitate de companie activă internaţional, Linde Material Handling are capacităţi de producţie şi asamblare în toate regiunile importante din lume, dar şi o reţea globală de vânzări şi service cu reprezentanţe în peste 100 de ţări.
În România partenerul exclusiv Linde Material Handling este compania Elmas din anul 1996.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*