Economic, Stiri Brasov

Elmas Braşov investeşte 3,5 milioane de euro într-o nouă facilitate de producţie

*Compania a ajuns la afaceri de peste 20 de milioane de euro

elmasCompania Elmas Braşov, specializată în construcţia şi service-ul de ascensoare, dar şi alte instalaţii de ridicat, a încheiat anul 2012 cu afaceri de 20,2 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de anul anterior. „Pentru 2013, ţinta companiei este menţinerea cotei de piaţă, creşterea portofoliului de lucrări, precum şi creşterea cifrei de afaceri cu 7 – 8%”, declară Marius Paraipan, Brand Manager Elmas Braşov.
Compania a finalizat anul trecut investiţia în „Laboratorul de Încercări”, proiect finanţat prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”, Axa prioritara 2 – Competitivitate, Dezvoltare Tehnologica si Inovare pentru Competitivitate;
Activitatea de cercetare a laboratorului se desfăşoară pe 4 domenii – cercetare aplicativă în domeniul hidraulic, cercetare în domeniul electronicii industriale aplicative, determinări ale caracteristicilor de masă şi lungime ale materialelor şi metalografie şi determinarea caracteristicilor mecanice ale materialelor. Valoarea totală a investiţiei în acest proiect s-a ridicat la 5,364 milioane de lei.
Tot anul trecut, compania a demarat o investiţie în Centrul de service şi vânzări echipamente forestiere John Deere, acesta urmând a fi inaugurat în Sânpaul, judeţul Mureş.
Pentru acest an este programată o investuiţie de 3,5 milioane de euro într-o nouă facilitate de producţie pentru construcţii metalice şi construcţii de maşini.
Elmas Braşov are în prezent 248 de angajaţi, cu o medie de vârstă de 40 de ani. Compania va crea în acest an încă zece locuri de muncă.
Compania Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat. Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi. Compania are opt puncte de lucru la nivel naţional şi trei la nivel regional.
Din 2010 este partener al John Deere Forestry, asigurând distribuţia şi servisarea utilajelor forestiere produse de cunoscutul concern american.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*