Imobiliare, Stiri Brasov

Două case de pe Nicolae Iorga sunt scoase la vânzare cu 3,5 milioane de euro

La Braşov sunt scoase la vânzare cinci case de peste un milion de euro. Două dintre acestea – cele mai scumpe – sunt situate pe strada Nicolae Iorga. Proprietarii acestora cer 1,8 milioane de euro şi, respectiv, 1,7 milioane de euro.
Cea de 1,8 milioane de euro (foto) are 21 de camere şi o suprafaţă utilă de 500 de metri pătraţi, fiind împărţită în şase apartamente de două, trei şi patru camere. Casa a fost construită între anii 1930-1945 şi este una dintre cele mai impunătoare construcţii din zona ei.
Casa pe care se solicită 1,7 milioane de euro este situată chiar în staţia RAT de pe strada Nicolae Iorga, are şapte camere, o suprafaţă utilă de 250 de metri pătraţi şi o suprafaţă de teren de 550 de metri pătraţi. Ca majoritatea caselor din zonă, şi aceasta a fost construită în perioada interbelică.
Pe locul trei în topul celor mai scumpe case scoase la vânzare în Braşov se situează o vilă din Poiana Braşov construită în 2008. Proprietarul solicită 1,170 milioane de euro pentru această casă cu şapte camere, o suprafaţă utilă de 300 de metri pătraţi şi o suprafaţă de teren de 1.900 de metri pătraţi.
În zona centrului istoric al Braşului mai sunt scoase la vânzare două case pe care proprietarii solicită 1,150 milioane de euro şi, respectiv, un milion de euro. Ambele case sunt construite înainte de 1990, potrivit anunţurilor de vânzare. Ambele au câte zece camere cu o suprafaţă utilă de 580 şi, respectiv, 600 de metri pătraţi. Diferă şi suprafeţele de tern deţinute. În primul caz este vorba de o suprafaţă de 220 de metri pătraţi, iar în al doilea de o suprafaţă de 700 de metri pătraţi.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Cinci case de peste un million de euro scoase la vânzare | Casa Sfatului Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*