Stiri Brasov

O firmă din Braşov e pe locul 285 în Europa Centrală

Compania Selgros Cash&Carry, care îşi are sediul în Braşov, ocupă locul 285 în Top 500 al firmelor din regiunea Europei Centrale şi de Est, potrivit unui studiu realizat de Deloitte. Compania a avut anul trecut venituri de 780,4 milioane de euro, în creştere faţă de nivelul atins în 2010 cu 8,20%.

Petrom, cea mai mare companie de pe piaţa locală, a pierdut două poziţii în topul celor mai mari 500 de companii din Europa Centrală şi de Est, după ce anul trecut se clasa pe locul 16 în acest clasament.
În afara acestor două firme, România mai este prezentă cu încă 35 de companii în topul celor mai mari 500 de companii din sudul şi centrul Europei.
Polonia, ţara din care provine şi liderul din regiune, PKN Orlen, domină clasamentul cu 167 de firme, urmată de Cehia cu 84 de companii, Ungaria cu 58 şi Ucraina cu 50 de societăţi şi România cu 37 de firme. România are patru noi intări în top, Interagro, Celestica, Oscar Downstream şi Michelin România. Grupul Interagro, controlat de omul de afaceri giurgiuvean Ioan Niculae, operează două societăţi în judeţul Braşov – Viromet Victoria şi Nitroporos Făgăraş.
Printre firmele prezente în top care au obţinut venituri importante din judeţul Braşov se mai numără GDF Suez Energy, cea care deţine monopolul distribuţiei de gaz în judeţ, dar şi lanţurile de hypermarketuri Kaufland şi Carrefour.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Pingback: Companii brașovene în topul Deloitte - News BrasovNews Brasov

  2. Pingback: Companii brașovene în topul Deloitte | Brasov TimeBrasov Time

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*