Imobiliare, Stiri Brasov

Gastroserv vinde patru spaţii comerciale în Piaţa Sfatului

Acţionarii companiei Gastroserv Braşov va scoate la vânzare patru imobile situate în Piaţa Sfatului, în plin Centru Istoric al oraşului, se arată într-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti. Toate cele patru imobile sunt spaţii comerciale, iar acţionarii speră să obţină prin vânzarea lor minim 400.000 de lei.

Firma a încheiat anul trecut cu un profit de 155.413 lei, după ce în 2010 raportase pierderi de 1,675 milioane de lei, în timp ce afacerile I s-au restrâns de peste 3,3 ori, de la 2,3 milioane de lei la sub un milion de lei.
Compania şi-a schimbat anul acesta obiectul de activitate din comercializare produse alimentare, băuturi şi tutun în „comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire. Firma este controlată în proporţie de 99,1% de Mihai Corneliu Crăciun.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*