Social, Stiri Brasov

Alegerea căruciorului – o misiune îndeplinită cu ajutorul specialiștilor de la Nichiduță (P)

Este cu siguranță o achiziție pe care trebuie să aibă în vedere orice părinte. Căruciorul poate fi cel mai bun prieten al mămicii – pune copilul acolo și pleacă la cumpărături, la plimbare etc. Fără doar și poate vorbim despre una dintre cele mai utile achiziții, însă cum poate fi făcută corect?

Specialiștii de la Nichiduta.ro – magazin online specializat pe articole pentru copii – oferă câteva recomandări celor care încă nu sunt deciși, care încă se confruntă cu dilema de a găsi soluția perfectă.

Ce contează la alegerea căruciorului?

În primul rând, este vorba despre tipul de cărucior dorit. Aici există soluții variate – iată și ce spune un părinte care a achiziționat un cărucior de pe Nichiduta.ro:

Rascoleam pe internet sa caut carucioare, însă nu găseam ceva potrivit. Căutam un cărucior pliabil, care să încapă în portbagajul mașinii și care să poată fi manevrat ușor, chiar și cu o singură mână. Am intrat pe site-ul nichiduta.ro si uite ce am gasit – un carucior Aero Grey Maps care s-a potrivit perfect acestor cerințe.”

Înainte de a porni la cumpărături, trebuie stabilite prioritățile. Căruciorul va fi folosit mai mult pentru plimbări în parc sau va fi nevoie de unul care să încapă și în mașină în caz de nevoie? Va fi de tip clasic sau o variantă modernă, cu multiple accesorii? Răspunsul la asemenea întrebări va determina și alegerea soluției potrivite.

Un alt aspect care contează la alegerea căruciorului este siguranța. Orice părinte trebuie să fie sigur că cel mic va fi protejat tot timpul – în acest caz contează foarte mult centurile de siguranță și frânele.

Ca recomandare, cei de la Nichiduță menționează că sunt mai indicate cărucioarele cu centuri de siguranță ce au prindere în 5 puncte. În ceea ce privește sistemul de frânare al căruciorului, acesta trebuie să fie unul pe care părinții să se poată baza. Sunt de preferat acele cărucioare la care roțile pot fi blocate individual – în acest fel fiecare părinte va putea alege soluția potrivită pentru sine, în funcție de situația în care trebuie blocate spre exemplu roțile din spate, cele din față sau chiar toate.

Roțile sunt de asemenea un element de avut în vedere la alegerea căruciorului potrivit. Cei care caută ușurință la manevrare, la întoarceri și viraje ar trebui să se orienteze spre cărucioare cu roți ceva mai mari. Un plus de mobilitate poate fi oferit și de cărucioarele care au roți pivotante în partea din față.

Mânerele prezintă la rândul lor o importanță deosebită, întrucât ele vor dicta cât de ușor poate fi manevrat căruciorul. Reversibil la rândul său, acesta poate permite manevrare din două direcţii de mers.

Oricare ar fi opțiunile, cert e că soluții există. Fie clasice, fie pliabile, cu copertină și accesorii multiple, cărucioarele de pe Nichiduta.ro reușesc să mulțumească orice exigențe. În acest fel, orice părinte poate fi asigurat de faptul că va găsi exact acel cărucior care să se plieze perfect nevoilor, complet accesorizat, confortabil pentru cel mic, dar și sigur.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*