Stiri Brasov, Timp liber

Delia, Inna, Carla’s Dream și Corina Chiriac, printre „candidații” la aprinderea bradului și a iluminatului de sărbătoare din Brașov

Pentru a organiza tradiționalele spectacole prilejuite de sărbătorile de iarnă, Primăria Brașov a făcut o „listă scurtă” cu artiștii și formațiile care ar urma să urce pe scena din Piața Sfatului, atât cu ocazia aprinderii iluminatului de sărbătoare, în seara de 1 decembrie, cât și în noaptea de Revelion.

Astfel, printre artiștii care ar urma să concerteze într-una dintre cele două seri se numără Ştefan Bănică Jr, Irina Rimes, Delia, Carla’s Dream, Smily, Loredana, Inna, Flavius şi Linda Teodosiu, Antonia, Bere Gratis, Vank, Holograf, Direcţia 5, Lora, Phoenix, Andreea Bălan, Feli Donose, Tudor Chirilă sau Corina Chiriac. În ceea ce privește spectacolul de muzică folclorică din seara de 31 decembrie, pe lista artiștilor ceruți de către Primărie au fost incluși Cornelia şi Lupu Rednic, Maria Dragomiroiu, Maria Cârneci, Cosmina Adam, Veta Biriş, Laura Lavric, Dinu Iancu Sălăjean și Nicolae Furdui Iancu.

Petrecerea de revelion va începe în Piața Sfatului de la ora 22.30 și se va încheia la 0.30, iar cerința edililor pentru firma organizatoare care ar urma să bată palma cu artiștii, în funcție de bugetul oferit, este ca la cumpăna dintre ani să concerteze minimum 3 artişti/trupe, din care un nume să fie de notorietate maximă.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*