Stiri Brasov

74 de comercianți se întrec în oferte pentru a ocupa una dintre cele 39 de căsuțe de la Târgul de Crăciun

Concurență mare și în acest an pentru ocuparea căsuțelor care vor fi deschise în Piața Sfatului, începând din 1 decembrie, în cadrul Târgului de Crăciun. 74 de comercianți și-au depus dosarele pentru a închiria una dintre cele 39 de căsuțe disponibile, mai ales că în acest an, departajarea nu va mai fi făcut de prețul cel mai mare oferit pentur spațiu (aceștia urmând să plătească doar taxa normală de ocupare a domeniului publi de 3 lei/mp/zi și chiria căsuței), ci de o serie de criterii care au drept scop înfrumusețarea târgului, dar și o mai mare implicare a comercianților în derularea evenimentelor.

Cele mai multe cereri sunt, ca de obicei, pentru cele 4 căsuțe la care se vor vinde băuturi calde, 18 solicitări. Alte, 39 de solicitări au fost depuse pentru cele 20 de casute de produse alimentare și doar 18 solicitări pentru cele 15 căsuțe cu produse meșteșugărești și de artizanat. „Până în data de 9 noiembrie sunt verificate dosarele din punct de vedere al documentelor depuse. După publicarea listei cu dosarele eligibile, comisia va stabili punctajul pentru fiecare agent economic, conform criteriilor din instrucțiuni (sediul agentului economic; tipul de activitate, producător sau comerciant; implicarea in decorarea căsuței, originalitatea vestimentației și evenimentele organizate in cadrul târgului”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Târgul de Crăciun din Piața Sfatului se va deschide în acest an din 1 decembrie. Reguli noi pentru închirierea căsuțelor

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Alexandru Petru Miron

    Dupa verificarea dosarelor in functie de cata spaga da fiecare ( spaga se pune in dosar) va primi casuta . Asa se organizeaza targurile la Brasov ,,Oras de poveste,,

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*