Stiri Brasov, Turism

VIDEO Porsche Cayenne S merge pe urmele lui Dracula. Brașovul și Castelul Bran, vedete în ultimul videoclip al companiei germane

Porsche a finalizat videoclipul în care subiectul principal este Dracula, împreună cu blogerul german Sebastian Canaves. Toate scenele au fost filmate în România, cele mai multe în Transilvania. Filmul are ca scop promovarea noii generații Cayenne. Porsche a ales să-și promoveze noua generație Cayenne cu ajutorul unui film în care personaje sunt Dracula și Sebastian Canaves, scrie profit.ro.

Sebastian este un bloger de succes în Germania, fondatorul blogului de călătorii „Off The Path”, fiind cunoscut ca un promotor al segmentului de turism „Flashpackers and Adventure Travels”. Sebastian a trăit în 10 țări și a călătorit în peste 100. Așa cum a anunțat Profit.ro, videoclipul în care Porsche a alăturat noul Cayenne S, Dracula și cel mai de succes bloger din Germania a fost realizat la sfârșitul lunii octombrie în mai multe zone din România, printre care Cluj-Napoca, Brașov, Sighișoara, Sibiu și București.

Compania germană a ales România și pentru că a primit ajutor de la Ministerul Turismului pentru a-și găsi hoteluri, ghizi și pentru a se descurca în procedurile birocratice. Filmul a fost realizat în perioada 21-25 octombrie, echipa fiind formată din circa 7-8 reprezentanți ai producătorului german de automobile sport.

Acum, cei de la Porsche au publicat videoclipul care are ca fir epic povestea lui Dracula, pe care Sebastian o descoperă într-o aventură în care este însoțit de un Porsche Cayenne S. Povestea începe cu Sighișoara, locul în care se spune că s-a născut Dracula, cunoscut în istoria românilor sub numele de Vlad Dracul. Apoi, blogerul este trimis cu ajutorul unor indicii la Castelul Bran, „de unde admiră extinsele păduri din Carpați”, merge în Brașov, unde a trăit marea iubire a lui Vlad, Cătălina, pentru ca la final să ajungă la Mănăstirea Snagov, acolo unde se presupunea că ar fi mormântul lui Vlad Țepeș.

Textul care însoțește videoclipul, la care au acces jurnaliști din toată lumea, evocă personalitatea lui Vlad Țepeș, cel care a stat la originea poveștii lui Bram Stocker, „inventatorul” lui Dracula. Prezentarea aventurii lui Sebastian este însoțită de descrieri destul de ample ale locurilor în care perosnajul călătorește, fiind veritabile texte de promovare ale României. Mai mult, cei de la Porsche fac precizări privind caracterul de erou pe care Vlad Țepeș îl are în istoria românilor, unul care contrastează cu imaginea creată „de propaganda din Germania și Rusia”. Noul Porsche Cayenne a fost lansat în urmă cu doi ani, ca model 2018, iar în primăvara acestui an a fost lansată și versiunea E-Hybrid, care înlocuiește astfel vechile motoare diesel, la care Porsche a renunțat.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Știri din turism: autobuze turistice în Țara Bârsei, promovare turistică by Porsche, începe TTR | dordetur

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*