Stiri Brasov, Turism

„Manageri de succes”: Fostul ministru al Economiei, Constantin Niță, a obținut un profit de 1.000 de lei din Pensiunea Cristal din Bran

Pensiunea Cristal din Bran, deținută de familia fostului ministru al Economiei și Energiei, Constantin Niță, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 230.234 de lei (mai puțin de 50.000 de euro), potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanțe. Profitul a scăzut de la aproape 50.000 de lei la puțin peste 1.000 de lei. La un tarif de 130 de lei pe noapte, reiese că anul trecut s-au cazat în pensiunea politicianului peste 1.700 de persoane, dacă am lua în calcul doar serviciile de cazare. Dacă am lua în calcul însă și cele oferite de restaurantul Coliba Vânătorului, aflat în același complex turistic și înregistrat pe firma Intervida Com, numărul turiștilor atrași e posibil să fie mai mic de jumătate.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat în vara acestui an pe fostul ministru al Energiei la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, fiind acuzat de DNA că ar fi primit bani de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu.

Constantin Niță s-a prezentat la Penitenciarul Codlea pe 28 iunie la scurt timp după aflarea sentinței. Acesta a plecat către penitenciar în Mercedes-ul său, luându-și un bax de apă minerală și unul de hârtie igienică. Acesta a declarat reporterilor aflați în fața casei, că sentința este una nedreaptă și că ar trebui ca ziariștii să se intereseze „câți copii cu cancer am salvat eu de la moarte”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*