Social, Stiri Brasov, Timp liber

De World Sandwich Day, Subway dă gratuit un sandwich de 15 cm, la fiecare achiziție și o va aduce pe Alina Eremia, la Coresi

Subway celebrează pe 3 noiembrie World Sandwich Day în România printr-un concurs inedit și o promoție cu un Sandwich de 15 cm gratuit la fiecare achiziție. La Brașov, Alina Eremia va veni sâmbătă la ora 11:00, la restaurantul Subway din Coresi.

Pentru al doilea an consecutiv, Subway sărbătorește în România, World Sandwich Day cu oferta: un SUB sandwich GRATUIT de 15 centimetri la unul cumpărat, și o competiție pentru titlul de cel mai rapid VIP Sandwich Artist între Alina Eremia și Dorian Popa.

Cele două vedete se vor afla sâmbătă, 3 noiembrie, în restaurantele Subway din București, magazinul Cocor (Dorian), și Brasov, la Coresi (Alina), de la ora 11.00, pentru a lua parte la un concurs inedit.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*