Economic, Stiri Brasov

Studenţii şi masteranzii de la facultăţi cu profil economic şi IT din Brașov pot urma stagii de practică plătite la Banca Transilvania

Studenţii şi masteranzii de la facultăţi cu profil economic şi IT din 11 centre  universitare, printre care se numără și Brașovul, pot urma stagii de practică plătite în cadrul sucursalelor Banca Transilvania, în cadrul programului Fă primul pas spre o carieră de success.

Proiectul vizează creşterea gradului de angajabilitate a 240 de studenţi prin participarea la programe de învăţare la locul de muncă.  Durată stagiului de practică este de 3 săptămâni.

”Fă primul pas spre o carieră de succes” este un program finanţat prin POCU 2014-2020, în parteneriat cu Clubul Întreprinzătorului Român.

Valoarea totală a proiectului este de 2,13 milioane lei, iar valoarea cofinanţării UE este de 1,82 milioane lei. Acesta se desfăşoară în Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanţa, Iaşi, Oradea, Targoviste, Timişoara şi Sibiu, în intervalul 7 iunie 2018 – 6 iunie 2020.

În iulie-septembrie, 15 studenţi au urmat un stagiu de practică la Banca Transilvania, în cadrul direcţiilor IT şi Transformare digitală, parte a programului Fă primul pas spre o carieră de succes.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*