Stiri Brasov

După șoferul de ambulanță beat care a produs și un accident, șoferul unui microbuz plin cu elevi a fost prins cu băutura în nas la primele ore ale dimineții

Polițiștii Serviciul Rutier Brasov au desfășurat ieri o amplă acțiune cu efective mărite, care a vizat combaterea încălcării normelor rutiere de către conducătorii auto care efectuează transport public de persoane și mărfuri.

Cu această ocazie, în jurul orei 7.25, agenții au depistat în trafic un bărbat în vărstă de 53 ani care conducea sub influența băuturilor alcoolice un microbuz de transport elevi, în care se aflau elevi preluați din comuna Beclean și transportați către liceele din municipiul Făgăraș. „La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.14 mg/l alcool pur. Conducătorul auto a solicitat sa-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Patru șoferi depistați că au condus beți

În cadrul acțiunii de ieri au acționat 54 de polițiști, dintre care 42 polițiști rutieri, care au controlat 443 autovehicule și au efectuat testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat pentru tot atâția conducători auto. Au fost aplicate în total 116 sancțiuni contravenționale, în valoare de 38.460 lei și au reținut un număr de 8 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dintre care patru pentru conducători de autoturisme aflați sub influența băuturilor alcoolice, iar restul de patru permise, pentru alte abateri la regimul rutier.

Șoferul „chefliu” de pe ambulanță a rămas fără serviciu și, deoacamdată, este în arest

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*