Stiri Brasov

Șoferul „chefliu” de pe ambulanță a rămas fără serviciu și, deoacamdată, este în arest

După ce aseară a condus sub influența băuturilor alcoolice, șoferul de 56 de ani angajat al Stației de Ambulanță Făgăraș a rămas de astăzi fără loc de muncă.

După cum a precizat David Levente, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanța Braşov, în urma anchetei disciplinare derulate, șoferului i-a fost desfăcut contractul de muncă. „Acesta a încălcat prevederile regulamentului intern care prevede că dacă un angajat se află sub influența alcoolului sau altor substanțe care pot periclita viața celor din jur, este concediat”, a explicat David Levente. De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat și are dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală.

Aseară, acesta a pierdut controlul volanului pe DN 1, între Mândra și Șercaia, a lovit un parapete metalic și s-a răsturnat în șanț, punând în pericol atât viața colegei asitente, cât și pe al pacientului pe care îl transporta. Testat cu etilotestul, acesta avea o alcoolemie de 0,97 mg/l în aerul expirat. În urma accidentului și după recoltarea probelor biologice, acesta a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind în arestul IPJ Brașov.

De asemenea, în această după-amiază, împotriva şoferului de ambulnaţă s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cu o alcolemie de 0,97 mg/l, un șofer de ambulanță a gonit pe DN 1, dar a răsturnat mașina punând în pericol viața pacientului pe care-l transporta

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.