Economic, Stiri Brasov

Ungurii de la Atev au băgat Protan în faliment. La Codlea, 50 de oameni riscă să își piardă locurile de muncă

Compania Protan SA, care are un punct de lucru la Codlea în care au investit anul acesta peste două milioane de euro, a intrat în faliment în prima jumătate a acestei luni. La Codlea, compania are circa 50 de angajați, aceștia urmând să își piardă joburile dacă ungurii de la Atev, acționarul majoritar, care a și cerut declanșarea procedurii de faliment, nu au o soluție de a ieși din această stare.

Protan are ca obiect principal de activitate colectarea deşeurilor nepericuloase, respectiv a subproduselor de origine animală (SNCU) şi reintroducerea acestora în circuitul agricol prin recuperarea proteinei de origine animală, fiind cel mai mare colector de SNCU din România încă din anii ’50, după cum susţine pe site-ul propriu.

Privatizată în 2002, compania este controlată la ora actuală de Atev Feherfeldogozo (Ungaria), acţionar care deţine 82% din capitalul social.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*