Social, Stiri Brasov

FOTO Femeia care îl întreține pe fostul ministru Marius Dunca a făcut curățenie de 41.000 de lei în 2017

Femeia care îl întreține pe președintele PSD Brașov, Marius Dunca, Monica Elena Niță, a raportat afaceri de 41.000 de lei anul trecut, cu un profit de 11.000 de lei. Cu un singur angajat. Probabil chiar ea.

Monica Niță deține firma de curățenie Duna Mon, care se ocupă cu „activități specializate de curățenie”. În 2016, firma avea trei angajați și afaceri de 43.200 de lei, iar anul trecut, afacerile au scăzut la 41.043 de lei. Din 2013, de la înființare, în niciun an afacerile firmei de curățenie nu au fost mai mari, iar profiturile au fost relativ reduse, atunci când firma nu era pe pierderi.

Printre bunurile pe care aceasta a reușit să le achiziționeze și să i le dea în dar fostului ministru se numără un penthouse într-o zonă exclusivistă din Brașov, un BMW X5, un Audi A8 și o motocicletă.

 

Marius Dunca declara în momentul demiterii sale că toate bunurile pe care le folosește sunt ale iubitei sale care reușește să îl întrețină în timp ce el se joacă de-a politicianul.  

 

BizBrașov a scris despre spiritul antreprenorial al ministrului Marius Dunca, un afacerist care a reușit să producă pierderi de 100.000 de lei în numai doi ani, mai mult decât avea să câștige în următorii ani ca angajat la stat

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*