Social, Stiri Brasov

Strada Mureșenilor intră de astăzi în șantier. Rețeaua electrică va fi îmbunătățită pentru Cerbul de Aur

Angajații Electrica vor începe să sape de astăzi pe strada Mureșenilor pentru a lega rețelele electrice din Piața Sfatului la transformatorul modern situat în zona Bibliotecii Județene George Barițiu. Lucrările sunt efectuate special pentru Festivalul Internațional Cerbul de Aur, pentru asigurarea unei puteri electrice mai mari la echipamentele folosite în perioada festivalului. 

„Intevenţiile vor fi realizate de furnizorul SDEE Transilvania SUD şi vor fi terminate până la stârşitul lunii august, când este programat festivalul. Prin aceste intervenţii vor fi evitate problemele ce pot apărea din cauza suprasolicitării reţelelor electrice”, a declarat viceprimarul Braşovlui, Laszlo Barabas.

Pe lângă racordarea transformatorului din Piaţa Sfatului la cel de la Biblioteca Judeţeană, tot în această perioadă, furnizorul de electricitatate va realiza modernizarea reţelei de joasă tensiune, precum şi modernizarea securizarea şi sistematizarea branşamentelor de pe mai multe străzi din centrul istoric. Mai exact, potrivit Primăriei Braşov, vizate de aceste intervenţii este zona străzii Republicii, precum şi str. Mihail Sadoveanu, str. Apollonia Hirscher, str. Sf. Ioan, str. V.Wagner, Bulevardul Eroilor, str. Michael Weiss str. Diaconul Coresi, str. Johann Gott şi str.Politehnicii.

Festivalul Cerbul de Aur se va desfășura în perioada 29 august – 2 septembrie, după 9 ani de pauză. Ediția din 2018 este una aniversară a celebrului festival Cerbul de Aur, ținând cont că se împlinesc 50 de ani de când festivalul a fost organizat.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*