Imobiliare, Stiri Brasov

Noul ansamblu de blocuri tip vilă din zona Tractorul începe să prindă contur

Demarate în luna martie, lucrările de construcție a structurii de rezistență a primului bloc din noul ansamblu rezidențial Segovia Garden Apartments, de pe strada 1 Decembrie 1918, au ajuns la un progres fizic de aproape 75%, fiind ridicat deja al doilea nivel din cele trei proiectate.

Prin acest proiect, dezvoltatorul Urban Invest a relansat conceptul blocurilor de tip vilă, ca urmare a cererii tot mai mari din partea clienților, iar în total, vor fi construite patru blocuri cu trei și cinci etaje ce vor însuma aproximativ 100 de apartamente. După cum ne-au declarat reprezentanții companiei, primul bloc, ce va avea 20 de apartamente, ar urma să fie predat la cheie în primăvara anului viitor. De asemenea, în luna august vor începe și lucrările de construcție a celui de-al doilea bloc, care va avea 27 de apartamente.

Izolare termică, dar și fonică

Constructorul a acordat o mare atenție confortului termic al viitorilor locatari ai Segovia Garden Apartments. Pentru un plus de confort, apartamentele de la parter beneficiază pe lângă vata bazaltică cu care sunt izolați pereții exteriori ai clădirii și de o pardoseală termoizolată suplimentar cu un strat de 10 cm de polistiren extrudat. Astfel, apartamentele de la parter nu mai sunt dezavantajate în comparație cu cele poziționate la etajele superioare. Mai mult, atât fundația, cât și soclurile sunt termoizolate, conferind încă un plus de confort termic pentru apartamentele de la parter. De asemenea, și în cazul apartamentelor de la ultimele niveluri s-au folosit sisteme speciale pentru termoizolație și hidroizolație peste planșeu. În ceea ce privește zidăria, pentru acest proiect s-a optat pentru cea mai eficientă cărămidă din punct de vedere termic și seismic.

Avantajul propriei oaze de verdeață

Apartamentele de la parter mai au și avantajul propriei grădini, care poate deveni locul preferat de relaxare. Din cele 100 de apartamente, 20 au grădină, iar suprafața acesteia poate ajunge și la 180 de metri pătrați utili, astfel că, locatarii de la parter se vor putea simți ca la casă, chiar dacă stau la bloc. Intimitatea unei case oferită de apartamentele din ansamblul Segovia Garden Apartments va fi dată însă și de pereții despărțitori, care au o grosime de 30 de centimetri, astfel că există și garanția unei izolații fonice optime.

Urban Invest a intrat pe piața imobiliară în anul 2007, construind mai multe proiecte rezidențiale tip vilă. Segovia Garden Apartments este un proiect premium al dezvoltatorului și chiar dacă noile imobile vor adopta un stil arhitectural modern, vor păstra în continuare o atmosferă relaxantă, intimă, cu spații deschise, culori neutre inspirate de natură și materiale de înaltă calitate. În noul ansamblu de pe strada 1 Decembrie 1918 vor fi amenajate atât de garsoniere, cât și apartamente cu două, trei sau patru camere toate cele patru blocuri urmând să fie dotate și cu lift.

Nu în ultimul rând, cei care vor să vadă cum decurge procesul de construire, o pot face vizitând șantierul, care se află în prelungirea ansamblului ridicat anii trecuți pe aceeași stradă.

Un comentariu

  1. Neicu Florin

    Cea mai mare prostie a dezvoltatorilor moderni ca intr-un bloc de locuinte colective sa ii dai doar celui de la parter gradina din jurul blocului. Urmatorul pas este ca proprietarul care o va considera mosia lui, desi in cel mai sigur caz e un “propritar”muritor de foame dator vandut bancilor, va binevoi sa improspateze aerul vecinilor de la nivelele superioare cu dulcea aroma de fum de gratar oricand va avea pofta… Si atunci sa te tii veselie pentru ca fiind “propritar” iti va rade in nas tie vecinule care ti-ai achizitionat cu bani cash un apartament in acelasi imobil sau la unul vecin, dar la un nivel altul decat parter…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*