Social, Stiri Brasov

Start la licitația de extindere a Școlii Gimnaziale 1. Lucrările sunt estimate la peste 2 milioane de lei

Peste două milioane de lei vor costa lucrările de extindere a Școlii Gimnaziale nr.1, din cartierul Astra, acolo unde anul se primesc mai multe cereri de înscriere decât poate să ofere spațiul actual. Primăria a publicat astăzi pe SICAP anunțul pentru licitarea lucrărilor de exectuție a lucrării. 

,,Astăzi am postat pe SICAP anunţul de licitaţie pentru execuţia lucrărilor de construire în vederea extinderii clădirii în care funţionează Şcoala gimnazială nr. 1. În urma acestei investiţii, şcoala va avea 6 săli de clasă noi, la care se adaugă grupuri sanitare pe fiecare nivel şi o scară de acces. Ne dorim ca toţi copii din Braşov să înveţe în cele mai bune condiţii. Tocmai de aceea, pentru fiecare unitate de învăţământ la care cererea depăşeşte numărul de locuri disponibile, încercăm să găsim soluţii de extindere, fie pe verticală (mansardare, ca în cazul şcolii gimnaziale nr. 19), fie pe orizontală (extindere, ca la această şcoală). Dacă totul merge bine, anul şcolar viitor, 2019-2020, această şcoală nu va mai avea probleme cu spaţiile pentru clase “, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas.

Firmele interesate să participe la licitație au timp să depună dosarul de participare până în 20 august, la ora 15.00. Potrivit caietului de sarcini, extinderea Școlii Ginaziale nr.1 va consta în prelungirea corpului de clădire existent, care va avea șase săli noi de clase și grupuri sanitare la fiecare vivel. Întreaga cădire va fi dotată cu instalații de protecție la trăsnete și va avea și o instalație de semnalizare a incendiilor. Principalul criteru de atribuire a licitație este prețul cel mai mic, iar contractul are o durată de șase luni.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*