Social, Stiri Brasov

Crosul Hospice „Aleargă Tu pentru Ei“ adună la start aproape 700 de participanți

Crosul „Aleargă tu pentru ei“ va aduna sâmbătă la start, pe Aleea de sub Tâmpa, aproape 700 de participanți. Solidaritatea față de cei ce luptă cu o boală incurabilă aduce și anul acesta la startul crosului ”Aleargă TU pentru EI” sute de brașoveni de toate vârstele, dornici să alerge pentru cei aflați în cursa pentru viață. 

Cea de-a zecea ediție a crosului ”Aleargă TU pentru EI” aduce noutăți importante pentru pasionații de alergare. În premieră la această competiție, concurenții vor fi cronometrați electronic cu cip-uri, pentru a asigura un plus de acuratețe și transparență în măsurarea performanțelor. Toți alergătorii, mici și mari, își vor putea verifica timpul obținut și locul pe care s-au clasat pe site-ul cronometrajonline.ro, imediat după terminarea cursei.

În funcție de vârstă, copiii au la dispoziție două curse de lungimi diferite: Cursa Draexlmaier de 600m, pentru copii de până la 6 ani și Cursa Autoliv de 2km pentru juniorii de până la 15 ani. Adulții pot intra în competiție la Cursa Preh, de 4km și la Cursa Miele de 10km.

Astăzi este ultima zi în care se mai pot face înscrieri online pe platforma team.hospice.ro.  Înscrierile vor continua apoi la sediul HOSPICE Casa Speranței de pe str. Sitei nr. 17A sau în ziua competiției pe Aleea de Sub Tâmpa, în zona apeductului Kirscher, începând cu ora 8.

Fondurile strânse din taxele de participare, sponsorizări și donații vor asigura servicii gratuite de îngrijire paliativă pentru copiii și adulții cu boli incurabile aflați în grija fundației HOSPICE Casa Speranței.

Cei mai rapizi alergători vor fi răsplătiți cu premii atrăgătoare: aparate electrocasnice, week-end-uri la mare și la munte, experiențe inedite de sport și aventură, acces în parcuri de distracție și la cinema, precum și invitații la evenimente culturale viitoare. De premii atractive se pot bucura toți cei prezenți la eveniment dacă participă la tombola crosului, unde premiul cel mare constă în bilete la festivalul Summer Well 2018.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*