Social, Stiri Brasov

Dezbatere despre viitorul Brașovului, sâmbătă, în Piața Sfatului

Sâmbătă, între orele 15.00 – 16.00, braşovenii sunt invitaţi în Piața Sfatului, unde va avea loc o dezbatere publică despre viitorul Brașovului din punct de vedere urbanistic și demografic, denumită „Gândim împreună viitorul Brașovului”.
„Scopul dezbaterii este de a dezvolta comunicarea între membri elitelor politice şi civice din municipiul Brașov, spre binele tuturor cetăţenilor urbei noastre”, au precizat organizatorii dezbaterii, Casina Brașoveană.

Aceasta este un grup de tineri din Brașov care doresc să readucă spiritul discuțiilor libere și progresiste și să ajute la dezvoltarea Brașovului și a României. „Ne dorim să ne împărtășim ideile comunității noastre și să formăm un grup cât mai divers, format din simpli cetățeni, arhitecți, peisagiști, economiști și alți specialiști, care să-și unească perspectivele într-o imagine clară, pe care s-o propună în timpul dezbaterii.Este importantă prezenta brasovenilor de toate vârstele, cu domenii de viață și de expertiză diferite, pentru ca mesajul nostru să fie cât mai integrativ”, au explicat reprezentanții Casinei.

Astfel de evenimente ar urma să fie organizate pe viitor și în cartierele mari ale Brașovului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*