Social, Stiri Brasov

585 de profesori au dat examen de titularizare la Brașov. Primele rezultate se vor publica în 17 iulie

Dintre cei 726 de candidați înscriși la examenul de Titularizare, 585 au intrat astăzi în sălile de examen, 104 fiind absenți, iar 37 s-au retras, potrivt Inspectoratului Școlar Județean Brașov. Primele rezultate ale examenului vor fi publicate în 17 iulie, pe site-ul titularizare.ro. 

În acest an, La  Brașov sunt disponibile 195 de posturi titularizabile, 140 în mediul urban, iar 55 în mediul rural. Alte 722 de posturi sunt cu angajare pe perioadă determinată, catedrele având o valabilitate între 1 şi 3 ani. De asemenea, mai sunt 1.528 de posturi incomplete, fracţii de normă, care, combinate, pot forma alte câteva sute de posturi complete, dar cu angajare tot pe perioadă determinată. Ca în fiecare an, concurenţa cea mai mare este pe posturile de învăţători, educatoare, dar mulţi candidaţi vor şi catedre de limba şi literatura română, matematică etc.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afişate în data de 17 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestaţiile se depun la sediul IŞJ Braşov în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 18 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează în data de 24 iulie.

În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obţinut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*