Stiri Brasov, Turism

Booking.com: Topul celor mai bine evaluate unități de cazare din Brașov, în funcție de părerile turiștilor care le-au trecut pragul

Booking.com, platforma pentru rezervări online de cazare parte a grupului american Priceline Group, a realizat recent un top al unităților de cazare din Brașov, în funcție de comment-urile pozitive sau negative pe care acestea le-au primit de la oaspeți. Clasamentul celor mai bine evaluate hoteluri și locuri unice de cazare din Braşov a fost făcut pe baza a 81.850 comentarii de la oaspeți reali, în conformitate cu precizările celor de la Booking.

Astfel, din cele 57 de hoteluri înscrise pe Booking, prima poziție, în funcție de părerile oaspeților care i-au trecut pragul, este ocupată de Vila Katharina de pe strada Poarta Șchei. Aceasta este urmată în clasament de Hotelul Kronwell de la Gară și de Victoria Bulevard de pe B-dul Victoriei. Vizita la Vila Katharina a fost una dintre cele mai stilate experiente pe care le-am avut in Romania. Atentia la detalii este ireprosabila, serviciile s-au ridicat la cele mai inalte standarde de calitate si micul dejun este absolut fabulos. Cu drag as recomanda Vila Katharina oricarei persoane pentru care ambianta regala, bunul gust, linistea si confortul primeaza si care isi doreste o experienta desavarsita in Brasov”, a spus Petra după sejurul pe care l-a petrecut în luna ianuarie în această unitate de cazare. Prețul unei nopți de cazare la Vila Katharina pleacă de la 374 de lei, conform Booking.com.

La categoria Bed & Breakfast și hanuri, preferata turiștilor a fost Holiday Villa de pe strada Matei Basarab. În top trei la această categorie se mai află și pensiunea Dumbrava Soarelui de pe strada Plopilor și Casa Marius de pe Șirul Livezii.

O altă categorie recenzată de Booking este și cea a caselor de vacanță. Din cele 287 de case de vacanță înscrise pe această platformă de rezervări, pe primul loc s-a clasat Ava Pepublique de pe strada Republicii. Cea de-a doua poziție la această categorie este ocupată conform acestui clasament de către Calea Poienii Penthouse de pe strada Stejerișului, iar pe locul III Transylvania Residence Brașov de pe strada Poarta Șchei.

Zilnic, pe site-ul Booking. com se rezervă peste un milion de nopţi de cazare, iar una din trei rezervări efectuate la nivel global este făcută de pe un dispozitiv mobil – smartphone sau tabletă, potrivit reprezentanţilor companiei.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Munteanu Ovidiu

    Istoriceste, Katharina a fost iubita lui Vlad Țepeș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*