Stiri Brasov, Timp liber

„Părintele Pomohaci”, invitat special la Zilele Orașului Ghimbav. Acesta a fost însă caterisit de Biserică, după acuzațiile aduse de un tânăr

Fostul preot Cristian Pomohaci apare pe lista artiştilor care vor concerta la Zilele Oraşului Ghimbav, judeţul Braşov. El este prezentat ca „Părintele Pomohaci“, deşi Biserica Ortodoxă Română l-a caterisit, în urma unor acuzații de pedofilie. Tocmai de aceea acesta a cam lipsit o vreme din spațiul public.

Conform programului, Cristian Pomohaci va urca pe scenă, duminică, de la ora 16.30 şi va avea un recital de aproximativ o oră. Pe aceeaşi scenă vor mai urca, tot duminică, şi alţi cântăreţi de muzică populară precum Veta Biriş (care va cânta chiar înaintea lui Pomohaci), Dinu Iancu Sălăjanu sau Nicolae Voiculeț.

Scandalul uriaș care a zguduit Biserica Ortodoxă Română a izbucnit în vara lui 2017. Atunci, cel considerat cel mai popular personaj din Transilvania, preotul-cântăreț Cristian Pomohaci, a fost acuzat că ar fi făcut propuneri homosexuale unui minor.Întreaga țară a fost scandalizată după ce în spațiul public a apărut o înregistare cu preotul Cristian Pomohaci în care ar vrea să convingă un minor să întrețină relații sexuale cu el. Biserica Ortodoxă Română a reacționat, iar Cristian Pomohaci a fost caterisit, în urma acuzațiilor de pedofilie.

Zilele Orașului Ghimbav se vor desfășura începând de astăzi și până duminică, sub semnul Centenarului României.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*